Om bloggen

Hej på er! Jag heter Josefine och här bloggar jag om livet som nybliven tvillingmamma. Mina underbara barn heter Lykke och Liam och deras ankomst till världen har verkligen förändrat mitt liv på många sätt. Första barnet är nog en stor omställning för de flesta, och dubblar man det till två små bebisar börjar man definitivt önska att dygnet hade fler timmar. Men trots att det är ett hårt jobb och en mycket större utmaning än jag hade kunnat tänka mig så skulle jag ändå inte byta det här livet mot något och jag är otroligt glad att jag har fått två friska och härliga barn!

När jag och min man Micke fick veta att vi väntade tvillingar blev vi både glada och lite chockade. The more the merrier brukar det ju heta, och det var nog lite så vi tänkte också. Ingen av oss känner någon som har tvillingar så vi visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss. Nu vet vi att en dubbel uppsättning av bebisar också många gånger betyder en dubbel uppsättning av problem och bekymmer, men det är otroligt hur väl man anpassar sig. Visst blir det dubbelt upp av allt, oavsett om det är hur många tvättmaskiner man måste köra eller flaskor som ska göras rent, men man blir väldigt bra på att multitaska. Nu skulle jag inte kunna tänka mig ett liv utan mina två trollungar!

I den här bloggen skriver jag om hur min vardag som småbarnsförälder ser ut och hur det är att vara mamma till tvillingar. Jag älskar barnkläder och fyller ofta på barnens garderober med loppisfynd. Jag säljer också på barnloppisar eftersom barnen växer ur sina kläder snabbt. Det är ett bra sätt att spara pengar på, och det måste man vara en fena på när man har tvillingar. Sådana tips skriver jag också en del om här i bloggen! En annan sak som jag är svag för är inredning, och det gäller både till barnen och till mig själv. Jag älskar att göra om i vårt hus, så det blir en del inredning i bloggen också.

Vill du kontakta mig kan du skriva en rad till: Josefine@lykkeliam.se

Varmt välkommen hit!