Nu kör vi!

Varmt välkommen till det första inlägget i min nya blogg! Jag heter Josefine men kallas för Jossan av mina vänner. Jag och min man Micke är nyblivna tvillingföräldrar och det livet är en ordentlig omställning. När man får barn förändras livet radikalt, och får man två barn på samma gång blir förändringen dubbelt så stor. Ibland känner man sig liten och otillräcklig, och eftersom jag har hittat mycket stöd och hjälp i bloggar både under min graviditet och sedan mina barn föddes bestämde jag mig för att starta en egen blogg och förhoppningsvis kunna hjälpa och inspirera andra med mina erfarenheter.

Den här bloggen riktar sig till alla som väntar barn eller har småbarn, men jag skriver förstås ur tvillingperspektivet eftersom det är så min vardag ser ut. Att ha tvillingar skiljer sig av förklarliga skäl en del från att bara ha ett barn, och även när man är gravid är det skillnad på en vanlig graviditet och en tvillinggraviditet. Tvillinggraviditeter räknas som riskgraviditeter, och bara det kan vara en omtumlande upplevelse. För mig var det inte direkt en dans på rosor, men det kommer jag att berätta mer om senare.

Förutom vardagen och livet som tvillingmamma kommer jag att skriva en del om barnkläder och inredning. Jag älskar barnkläder och är både en flitig köpare och säljare på loppis. Jag tycker också att det är väldigt roligt med inredning, både till barnen och till mig själv. Så det blir en salig blandning här i bloggen. Hoppas att ni gillar den!

One thought on “Nu kör vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *