Dags att pimpa sovrummet?

Som småbarnsförälder är det svårt att hålla hemmet skinande rent hela tiden, och man lär sig helt enkelt att leva med lite dammråttor i hörnen och kläder som inte hittar till garderoben. Min familj lever förstås inte i smuts, men ibland prioriterar man viktigare saker. Dessutom tror jag inte att det är hälsosamt att hålla hemmet sterilt och bakteriefritt, det är så barn utvecklar allergi… Innan jag fick barn älskade jag att inreda och göra om hemmet, och det gör jag fortfarande även om det händer lite mer sällan.

Just nu funderar jag på att göra om mitt och Mickes sovrum lite. När jag var gravid köpte vi en ny säng med specialmadrass eftersom jag hade svårt att sova och kände mig väldigt obekväm. Nu funderar jag på att köpa en snygg sänggavel till den. Jag har tittat lite på sänggavlar på nätet och hittat en som jag skulle vilja ha. Det som är bra med denna sänggaveln är att den både är snygg och praktisk. Den har nämligen nackkuddar som ser väldigt behagliga ut när man sitter och läser i sängen. När barnen (förhoppningsvis) har somnat på kvällen finns det inget skönare än att sätta sig i sängen med en god bok och bara koppla av en stund.

Jag hittade sänggaveln på Trademax och jag måste säga att den verkligen har ett lockande pris. Den sidan har väldigt många fina saker som inte kostar skjortan. En inredningstok som jag skulle kunna gå bananas där och handla hur mycket som helst, men jag tror nog att jag börjar med sänggaveln.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *